Impresszum

Szolgáltató

Ez a honlap (nevnap.itemcore.hu) Horváth Zoltán magánszemély (továbbiakban "Szolgáltató") tulajdona. A szolgáltató kereskedelmi tevékenységet nem folytat, szolgáltatást, terméket nem értékesít.

Elérhetőség

Mivel az oldal nem tartozik gazdasági érdekkörbe, ezért az azzal járó előnyöket sem élvezi. A honlap nem tud folyamatos telefonos elérhetőséget biztosítani, de a következő módszerekkel mindenki eljuttathatja a szolgáltatóhoz üzenetét:


E-mail címen keresztül: support@itemcore.hu


Szívesen fogadunk minden észrevételt és tanácsot szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

Adatvédelem

Felhasználók által feltöltött tartalom

Ezen a honlapon a felhasználóknak nincs lehetőségük az általuk készített tartalmak megosztására.

A Szolgáltató kijelenti, hogy a részéről adatkezelés nem történik az oldalon.

Harmadik fél

Az oldal használatával a látogató elfogadja, hogy az oldal harmadik félen keresztül (Google) cookie-kat használ, amelyek forgalmi adatokat gyűjtenek.


A Szolgáltató és a Látogató harmadik féllel történő kapcsolatának részleteiről a következő linken kresztül olvashat: Google Analytics Terms


Az oldalon elhelyezett hirdetések, szöveges linkek a Google és hirdetési partnereink tulajdona. Ezeken és a kapcsolódó hivatkozásokon fellelhető tartalomért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Az oldal nem vállal felelősséget a hirdetési felületek tartalmáért, illetve a hirdetéssel népszerűsített termékért vagy szolgáltatásért.

Jogérvényesítési lehetőségek

Jogi kérdés esetén forduljon hozzánk az support@itemcore.hu e-mail címek keresztül. Igyekszünk minden törvénynek és jogszabálynak eleget tenni, illetve szabályzatunkat módosítani, amennyiben az szükséges.