Milyen névnap van április 1-jén?

A magyar naptár szerint április 1-jén Hugó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agád, Agapion, Pál, Palmer, Pável, Pósa, Urbán névnapja van.

A névnapok április 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Hugó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agád, Agapion, Pál, Palmer, Pável, Pósa, Urbán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 1-jén:

A április 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palmer névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palmer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palmer, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hugó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hugó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hugó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agapion névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agapion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agapion, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Urbán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!