Milyen névnap van április 3-án?

A magyar naptár szerint április 3-án Buda, Richárd névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Hóvirág, Indira, Irén, Iréne, Keresztély, Keresztes, Múzsa, Sükösd, Szixtusz, Ulipán névnapja van.

A névnapok április 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Buda, Richárd. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Hóvirág, Indira, Irén, Iréne, Keresztély, Keresztes, Múzsa, Sükösd, Szixtusz, Ulipán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 3-án:

A április 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Irén névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irén, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szixtusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szixtusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szixtusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Richárd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Richárd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Richárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Iréne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Iréne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Iréne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztély névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztély nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztély, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztes névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Buda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hóvirág névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hóvirág nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hóvirág, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Indira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Indira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Indira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Múzsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Múzsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Múzsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Sükösd, Ulipán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!