Milyen névnap van április 15-én?

A magyar naptár szerint április 15-én Anasztázia, Tas névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aldó, Atala, Cézár, Neste, Neszta, Nyeste, Oktávia névnapja van.

A névnapok április 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Anasztázia, Tas. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aldó, Atala, Cézár, Neste, Neszta, Nyeste, Oktávia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 15-én:

A április 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Cézár névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cézár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cézár, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anasztázia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztázia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tas névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tas, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tas, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyeste névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyeste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyeste, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aldó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aldó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aldó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atala névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atala nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atala, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Neste névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Neste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Neste, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Neszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Neszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Neszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oktávia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oktávia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oktávia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!