Milyen névnap van április 5-én?

A magyar naptár szerint április 5-én Vince névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Honoráta, Irén, Iréne, Juliána, Julianna, Julinka, Juliska, Kreola, Kreszcencia, Teodóra névnapja van.

A névnapok április 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Vince. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Honoráta, Irén, Iréne, Juliána, Julianna, Julinka, Juliska, Kreola, Kreszcencia, Teodóra nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 5-én:

A április 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Vince névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vince, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vince, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irén névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irén, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julianna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julianna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Julianna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julinka névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julinka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teodóra névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teodóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teodóra, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Iréne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Iréne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Iréne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kreola névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kreola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kreola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kreszcencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kreszcencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kreszcencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Honoráta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Honoráta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Honoráta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!