Milyen névnap van április 20-án?

A magyar naptár szerint április 20-án Tivadar névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aladár, Aladin, Alarik, Dejte, Konrád, Kurt, Odett, Odetta, Odil, Odília, Töhötöm, Vincencia névnapja van.

A névnapok április 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tivadar. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aladár, Aladin, Alarik, Dejte, Konrád, Kurt, Odett, Odetta, Odil, Odília, Töhötöm, Vincencia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 20-án:

A április 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Konrád névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konrád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konrád, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurt névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurt, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladár névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aladár, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Töhötöm névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Töhötöm nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Töhötöm, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tivadar névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tivadar, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tivadar, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aladin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alarik névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alarik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alarik, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vincencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vincencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vincencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odil névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odil, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Dejte.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!