Milyen névnap van április 13-án?

A magyar naptár szerint április 13-án Ida névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Béla, Hermina, Martin, Martos, Mína, Minka, Minna, Minni, Minóna, Mirka, Norma névnapja van.

A névnapok április 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ida. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Béla, Hermina, Martin, Martos, Mína, Minka, Minna, Minni, Minóna, Mirka, Norma nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 13-án:

A április 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ida névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ida, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hermina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hermina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hermina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Martin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Martin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Martin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Martos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Martos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Martos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Norma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Norma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Norma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Béla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Béla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Béla, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mína névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mína nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mína, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Minka, Minna, Minni, Minóna, Mirka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!