Milyen névnap van április 16-án?

A magyar naptár szerint április 16-án Csongor névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Áhim, Bánk, Bános, Bende, Bene, Benedek, Benediktusz, Bernadett, Bernadetta, Bernarda, Bernardina, Cecil, Cecilián, Detti, Enikő, Eni, Encsi, Joachim, Joáhim, Joakim, József, Lambert, Lamberta, Tercia, Zonga, Zongor névnapja van.

A névnapok április 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Csongor. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Áhim, Bánk, Bános, Bende, Bene, Benedek, Benediktusz, Bernadett, Bernadetta, Bernarda, Bernardina, Cecil, Cecilián, Detti, Enikő, Eni, Encsi, Joachim, Joáhim, Joakim, József, Lambert, Lamberta, Tercia, Zonga, Zongor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 16-án:

A április 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

József névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül József, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül József, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bánk névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bánk, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bánk, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bende névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bende nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bende, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bene névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bene nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bene, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedek névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedek, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Benedek, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benediktusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benediktusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benediktusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áhim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áhim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áhim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joachim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joachim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joachim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joáhim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joáhim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joáhim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Joakim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Joakim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Joakim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lambert névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lambert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lambert, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csongor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csongor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernarda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernarda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernardina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernardina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernardina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eni névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eni, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Encsi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Encsi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Encsi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zonga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zonga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zonga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zongor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zongor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bános névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bános, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernadett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernadett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernadett, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernadetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernadetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernadetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cecilián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cecilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cecilián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Detti névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Detti nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Detti, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Enikő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Enikő, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Enikő, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tercia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tercia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tercia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Cecil, Lamberta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!