Milyen névnap van április 24-én?

A magyar naptár szerint április 24-én György névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Baján, Bajcsa, Bajka, Bebóra, Becse, Boján, Bojána, Bojta, Bojtorján, Bonifác, Bónis, Csobád, Debóra, Edbert, Egbert, Egberta, Egmont, Egon, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Györe, Györgyi, Györgyike, Györk, Györke, Honóriusz, Hunor, Hümér, Kardos, Kászon, Melióra, Melissza, Melitta, Nefelejcs, Sába, Sebő, Simon, Sion, Vajta, Vata névnapja van.

A névnapok április 24-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 24-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: György. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Baján, Bajcsa, Bajka, Bebóra, Becse, Boján, Bojána, Bojta, Bojtorján, Bonifác, Bónis, Csobád, Debóra, Edbert, Egbert, Egberta, Egmont, Egon, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Györe, Györgyi, Györgyike, Györk, Györke, Honóriusz, Hunor, Hümér, Kardos, Kászon, Melióra, Melissza, Melitta, Nefelejcs, Sába, Sebő, Simon, Sion, Vajta, Vata nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 24-én:

A április 24-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebő névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebő, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Simon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sion névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sion, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bonifác névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonifác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bonifác, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bónis névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bónis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bónis, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csobád névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csobád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csobád, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egon névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Györgyi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyike névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györgyike, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kardos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kardos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kardos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyvirág névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyvirág nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyöngyvirág, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Honóriusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Honóriusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Honóriusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melissza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Melissza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melitta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melitta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sába névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sába nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sába, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Baján névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Baján nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Baján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bajcsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bajcsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bajcsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bajka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bajka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bajka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bebóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bebóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bebóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Becse névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Becse nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Becse, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bojta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bojta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bojta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bojtorján névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bojtorján nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bojtorján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Debóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Debóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Debóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Egbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hunor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hunor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hunor, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hümér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hümér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hümér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kászon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kászon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kászon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nefelejcs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nefelejcs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nefelejcs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vajta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vajta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vajta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vata névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vata nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vata, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 24-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Boján, Bojána, Egberta, Egmont, Fidél, Fidélia, Gaszton, Melióra.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 24-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 24-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!