Milyen névnap van április 17-én?

A magyar naptár szerint április 17-én Rudolf névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anasztázia, Anicét, Árnika, Asma, Csongor, Ince, Kiara, Klára, Megyer, Nasztázia, Nefelejcs, Neszta, Nyeste, Radiszló, Radó, Ralf, Raul, Rázsoly, Rázsony, Rezső, Rolf, Rudolfina, Zea, Zia, Zonga, Zongor névnapja van.

A névnapok április 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint április 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Rudolf. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anasztázia, Anicét, Árnika, Asma, Csongor, Ince, Kiara, Klára, Megyer, Nasztázia, Nefelejcs, Neszta, Nyeste, Radiszló, Radó, Ralf, Raul, Rázsoly, Rázsony, Rezső, Rolf, Rudolfina, Zea, Zia, Zonga, Zongor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek április 17-én:

A április 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolf, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rudolf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anasztázia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztázia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyeste névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyeste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyeste, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rezső névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rezső, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rezső, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rolf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rolf, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csongor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csongor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kiara névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kiara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kiara, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klára, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klára, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nasztázia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nasztázia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ralf névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ralf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ralf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zonga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zonga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zonga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zongor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zongor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Megyer névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Megyer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Megyer, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nefelejcs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nefelejcs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nefelejcs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Neszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Neszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Neszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Raul névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Raul nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Raul, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rázsoly névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rázsoly nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rázsoly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rázsony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rázsony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rázsony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolfina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolfina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rudolfina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A április 17-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anicét, Árnika, Asma, Radiszló, Radó, Zea, Zia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Április hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van április 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod április hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a április 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!