Milyen névnap van december 10-én?

A magyar naptár szerint december 10-én Judit névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Álea, Erátó, Eulália, Gemella, Lívia, Liviána, Livianna, Loretta, Miron névnapja van.

A névnapok december 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Judit. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Álea, Erátó, Eulália, Gemella, Lívia, Liviána, Livianna, Loretta, Miron nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!