Milyen névnap van december 12-én?

A magyar naptár szerint december 12-én Gabriella névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bulcsú, Csepel, Johanna, Santál névnapja van.

A névnapok december 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gabriella. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bulcsú, Csepel, Johanna, Santál nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 12-én:

A december 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Johanna névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Johanna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Johanna, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bulcsú névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bulcsú, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bulcsú, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gabriella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gabriella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gabriella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csepel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csepel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csepel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Santál névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Santál nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Santál, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!