Milyen névnap van december 25-én?

A magyar naptár szerint december 25-én Eugénia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anasztáz, Anasztázia, Génia, Kabos, Karácson, Nasztázia, Nerella, Nerina, Nikodémusz, Noel, Nyeste, Zseni névnapja van.

A névnapok december 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Eugénia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anasztáz, Anasztázia, Génia, Kabos, Karácson, Nasztázia, Nerella, Nerina, Nikodémusz, Noel, Nyeste, Zseni nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 25-én:

A december 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Anasztáz névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztáz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anasztáz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anasztázia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztázia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyeste névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyeste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyeste, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karácson névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karácson nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karácson, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nasztázia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nasztázia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikodémusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikodémusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikodémusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eugénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eugénia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eugénia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Génia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Génia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Génia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kabos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kabos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kabos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nerella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nerella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nerella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nerina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nerina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nerina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Noel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zseni névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zseni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zseni, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!