Milyen névnap van december 13-án?

A magyar naptár szerint december 13-án Luca, Otília névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Éda, Edda, Elza, Enid, Kenese, Lúcia, Luciána, Odília, Oresztész, Tilia, Via, Víta, Vitália névnapja van.

A névnapok december 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Luca, Otília. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Éda, Edda, Elza, Enid, Kenese, Lúcia, Luciána, Odília, Oresztész, Tilia, Via, Víta, Vitália nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 13-án:

A december 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Enid névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Enid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Enid, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kenese névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kenese nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kenese, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lúcia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lúcia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lúcia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oresztész névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oresztész nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oresztész, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tilia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tilia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tilia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Via névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Via nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Via, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Víta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Víta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Víta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vitália névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vitália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vitália, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elza, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Luciána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Luciána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Luciána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Luca, Otília, Éda, Edda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!