Milyen névnap van december 28-án?

A magyar naptár szerint december 28-án Kamilla névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Apor, Apród, Ármin, Gáspár, Gazsó, Ince, Rúfusz, Teodor, Teofila, Tódor névnapja van.

A névnapok december 28-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 28-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kamilla. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Apor, Apród, Ármin, Gáspár, Gazsó, Ince, Rúfusz, Teodor, Teofila, Tódor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 28-án:

A december 28-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gáspár névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gáspár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gáspár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gazsó névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gazsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gazsó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teodor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teodor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tódor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tódor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tódor, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ármin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ármin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ármin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofila névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofila nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teofila, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rúfusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rúfusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rúfusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 28-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Apród.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 28-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 28-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!