Milyen névnap van december 4-én?

A magyar naptár szerint december 4-én Borbála, Barbara névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ada, Adelina, Adelinda, Adina, Adna, Alinda, Armida, Armilla, Babiána, Babita, Barbarella, Baucisz, Biri, Bonnie, Bora, Bóra, Bori, Boris, Boriska, Borka, Boróka, Ciklámen, Emerita, Hágár, Mór, Móric, Péter, Pető, Reginald, Varínia névnapja van.

A névnapok december 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Borbála, Barbara. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ada, Adelina, Adelinda, Adina, Adna, Alinda, Armida, Armilla, Babiána, Babita, Barbarella, Baucisz, Biri, Bonnie, Bora, Bóra, Bori, Boris, Boriska, Borka, Boróka, Ciklámen, Emerita, Hágár, Mór, Móric, Péter, Pető, Reginald, Varínia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 4-én:

A december 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mór névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mór nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mór, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Móric névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Móric, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Móric, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelinda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelinda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ciklámen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ciklámen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ciklámen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emerita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emerita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emerita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Reginald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Reginald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Reginald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ada névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ada nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ada, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bonnie névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonnie nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bonnie, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hágár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hágár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hágár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Borbála, Barbara, Alinda, Babiána, Babita, Barbarella, Baucisz, Biri, Bora, Bóra, Bori, Boris, Boriska, Borka, Boróka, Varínia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!