Milyen névnap van december 31-én?

A magyar naptár szerint december 31-én Szilveszter névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajándék, Dára, Darina, Darinka, Donáta, Katalin, Katarina, Katerina, Kitti, Máriusz, Melani, Melánia, Szilvesztra, Ubul névnapja van.

A névnapok december 31-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 31-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Szilveszter. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajándék, Dára, Darina, Darinka, Donáta, Katalin, Katarina, Katerina, Kitti, Máriusz, Melani, Melánia, Szilvesztra, Ubul nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 31-én:

A december 31-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Katalin névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katalin, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Katalin, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katarina névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katarina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katarina, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katerina névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katerina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katerina, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajándék névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajándék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajándék, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dára nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dára, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kitti névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kitti, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kitti, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melani névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Melani, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melánia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melánia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ubul névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ubul nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ubul, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilveszter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilveszter, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szilveszter, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Darina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Darina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Darina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Darinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Darinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Darinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Máriusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Máriusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Máriusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 31-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Szilvesztra.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 31-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 31-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!