Milyen névnap van december 26-án?

A magyar naptár szerint december 26-án István névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dénes, Dienes, Előd, Stefán, Stefánia, Stefi, Zuboly névnapja van.

A névnapok december 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: István. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dénes, Dienes, Előd, Stefán, Stefánia, Stefi, Zuboly nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 26-án:

A december 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Dienes névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dienes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dienes, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefánia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stefánia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

István névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül István, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül István, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dénes névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dénes, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dénes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefán névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefán, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Előd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Előd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Előd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Zuboly.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!