Milyen névnap van december 7-én?

A magyar naptár szerint december 7-én Ambrus névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agaton, Amarant, Amaranta, Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrózia, Amrita, Ángyán, Ányos, Szabin névnapja van.

A névnapok december 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ambrus. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agaton, Amarant, Amaranta, Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrózia, Amrita, Ángyán, Ányos, Szabin nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 7-én:

A december 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szabin névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabin, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambrus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambrus, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ambrus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambró névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambró, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambróz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambróz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambróz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agaton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agaton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agaton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ángyán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ángyán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ángyán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ányos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ányos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ányos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amarant névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amarant nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amarant, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amaranta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amaranta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amaranta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ambrózia, Amrita.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!