Milyen névnap van december 14-én?

A magyar naptár szerint december 14-én Szilárda névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agnabella, Agnella, Beriszló, Bertold, Boleszláv, Boroszló, Ders, Derzs, Konor, Konrád, Kurt, Szilárd, Szilárdka névnapja van.

A névnapok december 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Szilárda. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agnabella, Agnella, Beriszló, Bertold, Boleszláv, Boroszló, Ders, Derzs, Konor, Konrád, Kurt, Szilárd, Szilárdka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 14-én:

A december 14-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Konrád névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konrád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konrád, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurt névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurt, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bertold névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bertold, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bertold, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Konor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilárd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szilárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilárda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilárda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szilárda, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ders névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ders nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ders, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Derzs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Derzs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Derzs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 14-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Agnabella, Agnella, Beriszló, Boleszláv, Boroszló, Szilárdka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!