Milyen névnap van december 21-én?

A magyar naptár szerint december 21-én Tamás névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bodomér, Izidor, Izor, Péter, Pető, Témisz, Thomasz névnapja van.

A névnapok december 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tamás. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bodomér, Izidor, Izor, Péter, Pető, Témisz, Thomasz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 21-én:

A december 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izidor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izidor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izidor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izor, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bodomér, Témisz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!