Milyen névnap van december 3-án?

A magyar naptár szerint december 3-án Ferenc, Olívia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Atala, Atália, Atika, Berend, Lúciusz, Xavér, Xavéria, Zoárd, Zoárda, Zuárd névnapja van.

A névnapok december 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ferenc, Olívia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Atala, Atália, Atika, Berend, Lúciusz, Xavér, Xavéria, Zoárd, Zoárda, Zuárd nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 3-án:

A december 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lúciusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lúciusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lúciusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zuárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zuárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zuárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olívia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olívia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olívia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atala névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atala nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atala, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Xavéria névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Xavéria nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Xavéria, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoárda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoárda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoárda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Atália, Atika, Berend, Xavér.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!