Milyen névnap van december 30-án?

A magyar naptár szerint december 30-án Dávid névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anízia, Aníziusz, Dakó, Dénes, Dienes, Dókus, Dózsa, Liberátusz, Libériusz, Libor, Libóriusz, Lotár, Margit, Sebő, Sebők, Szabin, Zalán, Zoárd, Zuárd névnapja van.

A névnapok december 30-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 30-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Dávid. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anízia, Aníziusz, Dakó, Dénes, Dienes, Dókus, Dózsa, Liberátusz, Libériusz, Libor, Libóriusz, Lotár, Margit, Sebő, Sebők, Szabin, Zalán, Zoárd, Zuárd nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 30-án:

A december 30-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dienes névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dienes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dienes, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebő névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebő, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dénes névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dénes, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dénes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabin névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabin, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dakó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dakó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dakó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dókus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dókus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dókus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dózsa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dózsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dózsa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lotár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lotár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lotár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zalán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zalán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zalán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dávid névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dávid, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dávid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zuárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zuárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zuárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebők névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebők nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebők, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 30-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anízia, Aníziusz, Liberátusz, Libériusz, Libor, Libóriusz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 30-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 30-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!