Milyen névnap van december 2-án?

A magyar naptár szerint december 2-án Melinda, Vivien névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anelma, Aranka, Aura, Aurél, Aurélia, Bibiána, Dénes, Dienes, Eni, Encsi, Gyenes, Szilvánusz, Viviána, Vivianna névnapja van.

A névnapok december 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Melinda, Vivien. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anelma, Aranka, Aura, Aurél, Aurélia, Bibiána, Dénes, Dienes, Eni, Encsi, Gyenes, Szilvánusz, Viviána, Vivianna nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 2-án:

A december 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dienes névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dienes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dienes, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurél névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aurél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dénes névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dénes, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dénes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélia névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eni névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eni, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Encsi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Encsi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Encsi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melinda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melinda, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aura névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aura nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aura, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Vivien, Anelma, Bibiána, Gyenes, Viviána, Vivianna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!