Milyen névnap van december 8-án?

A magyar naptár szerint december 8-án Mária névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Buzád, Buzát, Emő, Emőke, Immakuláta, Küllikki, Mátyás névnapja van.

A névnapok december 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint december 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Mária. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Buzád, Buzát, Emő, Emőke, Immakuláta, Küllikki, Mátyás nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek december 8-án:

A december 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buzád névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buzád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Buzád, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buzát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buzát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Buzát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emőke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emőke, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emőke, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mátyás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mátyás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mátyás, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A december 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Immakuláta, Küllikki.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok December hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van december 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod december hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a december 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!