Milyen névnap van március 10-én?

A magyar naptár szerint március 10-én Ildikó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anaisz, Anasztáz, Anasztázia, Atalanta, Atos, Dzsenifer, Ében, Ede, Édua, Emil, Emilián, Etele, Etre, Ipoly, Itala, Kada, Kadicsa, Kadocsa, Kadosa, Káin, Kamilla, Kán, Kandid, Kandida, Kolos, Kolozs, Melissza, Melitta, Nasztázia, Neste, Nyeste, Priszcilla, Teofil, Valér, Valérián névnapja van.

A névnapok március 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ildikó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anaisz, Anasztáz, Anasztázia, Atalanta, Atos, Dzsenifer, Ében, Ede, Édua, Emil, Emilián, Etele, Etre, Ipoly, Itala, Kada, Kadicsa, Kadocsa, Kadosa, Káin, Kamilla, Kán, Kandid, Kandida, Kolos, Kolozs, Melissza, Melitta, Nasztázia, Neste, Nyeste, Priszcilla, Teofil, Valér, Valérián nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 10-én:

A március 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofil névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teofil, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ildikó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ildikó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ildikó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anasztáz névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztáz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anasztáz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ében névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ében nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ében, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ede névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ede, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ede, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolos névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kolos, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolozs névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolozs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolozs, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emil névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emil, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anasztázia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anasztázia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etele névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etele, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kada névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kada nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kada, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyeste névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyeste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyeste, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Valér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valérián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valérián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Valérián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dzsenifer névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dzsenifer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dzsenifer, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Édua névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Édua nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Édua, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emilián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emilián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ipoly névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ipoly, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ipoly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melissza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Melissza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melitta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melitta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nasztázia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nasztázia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nasztázia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Priszcilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Priszcilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Priszcilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atalanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atalanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atalanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etre névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etre nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etre, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Itala névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Itala nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Itala, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kadicsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kadicsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kadicsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kadocsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kadocsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kadocsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kadosa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kadosa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kadosa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Káin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Káin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Káin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Neste névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Neste nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Neste, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anaisz, Kandid, Kandida.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!