Milyen névnap van március 1-jén?

A magyar naptár szerint március 1-jén Albin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Albina, Cseperke, Csepke, Csiperke, Dakó, Dávid, Dókus, Dózsa, Eudoxia, Gyopár, Gyopárka, Leontina, Szecső, Szulejka, Tóbia, Veszta, Zotmund, Zulejka névnapja van.

A névnapok március 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Albin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Albina, Cseperke, Csepke, Csiperke, Dakó, Dávid, Dókus, Dózsa, Eudoxia, Gyopár, Gyopárka, Leontina, Szecső, Szulejka, Tóbia, Veszta, Zotmund, Zulejka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 1-jén:

A március 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Dakó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dakó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dakó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dókus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dókus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dókus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dózsa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dózsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dózsa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Albin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dávid névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dávid, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dávid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Albina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cseperke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cseperke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cseperke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csepke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csepke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csepke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eudoxia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eudoxia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eudoxia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyopár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyopár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyopár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyopárka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyopárka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyopárka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leontina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leontina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leontina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulejka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulejka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulejka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zulejka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zulejka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zulejka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Csiperke, Szecső, Tóbia, Zotmund.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!