Milyen névnap van március 2-án?

A magyar naptár szerint március 2-án Lujza névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Absa, Absolon, Axel, Harri, Harriet, Hendrik, Henriett, Henrietta, Henrik, Kada, Károly, Lél, Lulu, Szendile névnapja van.

A névnapok március 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Lujza. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Absa, Absolon, Axel, Harri, Harriet, Hendrik, Henriett, Henrietta, Henrik, Kada, Károly, Lél, Lulu, Szendile nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 2-án:

A március 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Lujza névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lujza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lujza, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hendrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hendrik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hendrik, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrik, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lulu névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lulu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lulu, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lél nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henriett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henriett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Henriett, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henrietta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrietta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrietta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kada névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kada nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kada, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Károly névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Károly, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Károly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Absa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Absa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Absa, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Harriet névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Harriet nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Harriet, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Absolon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Absolon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Absolon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Axel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Axel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Axel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Harri névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Harri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Harri, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szendile névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szendile nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szendile, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!