Milyen névnap van március 19-én?

A magyar naptár szerint március 19-én József, Bánk névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Jozefa, Jozefin, Jozefina, Józsa névnapja van.

A névnapok március 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: József, Bánk. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Jozefa, Jozefin, Jozefina, Józsa nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 19-én:

A március 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

József névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül József, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül József, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bánk névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bánk, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bánk, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!