Milyen névnap van március 18-án?

A magyar naptár szerint március 18-án Sándor, Ede névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alexa, Alexander, Alexandra, Cirill, Ében, Eduárd, Edvárd, Edvarda, Kirill, Nárcisz, Narcissza, Narcisszusz, Szalvátor, Szandra, Szani, Szibill, Szibilla névnapja van.

A névnapok március 18-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 18-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Sándor, Ede. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alexa, Alexander, Alexandra, Cirill, Ében, Eduárd, Edvárd, Edvarda, Kirill, Nárcisz, Narcissza, Narcisszusz, Szalvátor, Szandra, Szani, Szibill, Szibilla nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 18-án:

A március 18-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kirill névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kirill, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sándor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sándor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sándor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ede névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ede, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ede, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ében névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ében nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ében, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirill névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirill, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexa, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexander névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexander nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexander, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexandra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexandra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alexandra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szibill névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szibill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szibill, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szibilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szibilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szibilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eduárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eduárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eduárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvarda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvarda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nárcisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nárcisz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nárcisz, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Narcissza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Narcissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Narcissza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Narcisszusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Narcisszusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Narcisszusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szalvátor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szalvátor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szalvátor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szandra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szandra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szandra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szani névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szani, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 18-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 18-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!