Milyen névnap van március 23-án?

A magyar naptár szerint március 23-án Emőke névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Appia, Áprilka, Arvéd, Arvid, Balabán, Emő, Kartal, Odin, Ottó, Pilis, Údó névnapja van.

A névnapok március 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Emőke. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Appia, Áprilka, Arvéd, Arvid, Balabán, Emő, Kartal, Odin, Ottó, Pilis, Údó nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 23-án:

A március 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ottó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ottó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emőke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emőke, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emőke, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áprilka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áprilka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áprilka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arvéd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arvéd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arvéd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arvid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arvid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arvid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Balabán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Balabán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Balabán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Údó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Údó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Údó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Appia, Kartal, Pilis.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!