Milyen névnap van március 15-én?

A magyar naptár szerint március 15-én Kristóf névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Elektra, Keled, Kelemen, Kelemér, Kelen, Krisztofer, Lulu, Ludovika, Lujza, Lukrécia, Perenna, Sudár, Sudárka, Zakária, Zakariás névnapja van.

A névnapok március 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kristóf. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Elektra, Keled, Kelemen, Kelemér, Kelen, Krisztofer, Lulu, Ludovika, Lujza, Lukrécia, Perenna, Sudár, Sudárka, Zakária, Zakariás nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 15-én:

A március 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Lulu névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lulu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lulu, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lujza névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lujza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lujza, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kristóf névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kristóf, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kristóf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztofer névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztofer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztofer, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludovika névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludovika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludovika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zakariás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zakariás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zakariás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelemen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelemen, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kelemen, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kelen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Perenna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Perenna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Perenna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elektra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elektra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elektra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keled névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keled nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keled, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelemér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelemér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kelemér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lukrécia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lukrécia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lukrécia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sudár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sudár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sudár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sudárka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sudárka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sudárka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Zakária.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!