Milyen névnap van március 6-án?

A magyar naptár szerint március 6-án Leonóra, Inez névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aglent, Ágnes, Agnéta, Elvira, Felicita, Felicitás, Felicitász, Fridolin, Frodó, Gotlib, Kolett, Koletta, Koriolán, Kozett, Perpétua névnapja van.

A névnapok március 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Leonóra, Inez. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aglent, Ágnes, Agnéta, Elvira, Felicita, Felicitás, Felicitász, Fridolin, Frodó, Gotlib, Kolett, Koletta, Koriolán, Kozett, Perpétua nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 6-án:

A március 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Leonóra névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leonóra, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aglent névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aglent nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aglent, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ágnes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ágnes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ágnes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agnéta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agnéta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agnéta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Inez névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Inez, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Inez, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elvira névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elvira, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elvira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koriolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koriolán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Koriolán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicitás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicitás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicitás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicitász névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicitász nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicitász, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gotlib névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gotlib nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gotlib, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Perpétua névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Perpétua nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Perpétua, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 6-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Fridolin, Frodó, Kolett, Koletta, Kozett.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!