Milyen névnap van március 14-én?

A magyar naptár szerint március 14-én Matild névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Jarmila, Matilda, Méta, Metta, Paulina, Pólika, Tikva, Tilda, Tilia, Tilla névnapja van.

A névnapok március 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Matild. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Jarmila, Matilda, Méta, Metta, Paulina, Pólika, Tikva, Tilda, Tilia, Tilla nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!