Milyen névnap van március 13-án?

A magyar naptár szerint március 13-án Krisztián, Ajtony névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Arabella, Arita, Arvéd, Arvid, Csolt, Egyed, Ida, Lándor, Leander, Lizander, Lizandra, Patrícia, Roderik, Rodrigó, Rozina, Rut, Salamon, Salvador, Solt, Zina, Zolta, Zoltán névnapja van.

A névnapok március 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Krisztián, Ajtony. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Arabella, Arita, Arvéd, Arvid, Csolt, Egyed, Ida, Lándor, Leander, Lizander, Lizandra, Patrícia, Roderik, Rodrigó, Rozina, Rut, Salamon, Salvador, Solt, Zina, Zolta, Zoltán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 13-án:

A március 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ida névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ida, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salamon névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salamon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Salamon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salvador névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salvador nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Salvador, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztián, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Krisztián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajtony névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajtony, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ajtony, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egyed névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egyed, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egyed, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zolta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zolta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zolta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoltán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lándor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lándor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lándor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leander névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leander nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leander, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Patrícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Patrícia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Patrícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roderik névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roderik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Roderik, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rodrigó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rodrigó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rodrigó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arvéd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arvéd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arvéd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arvid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arvid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arvid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csolt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csolt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lizandra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lizandra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lizandra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rut névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rut nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rut, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Arita, Lizander, Rozina, Solt.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!