Milyen névnap van március 3-án?

A magyar naptár szerint március 3-án Kornélia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Arszák, Frederik, Frigyes, Gunda, Irma, Kámea, Kamilla, Kornél, Kunigunda, Marinusz, Mirkó, Oszkár, Ticiána névnapja van.

A névnapok március 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kornélia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Arszák, Frederik, Frigyes, Gunda, Irma, Kámea, Kamilla, Kornél, Kunigunda, Marinusz, Mirkó, Oszkár, Ticiána nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 3-án:

A március 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kornél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornél, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oszkár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oszkár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Oszkár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kornélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornélia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornélia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kámea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kámea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kámea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marinusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marinusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marinusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Frederik névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Frederik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Frederik, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Frigyes névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Frigyes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Frigyes, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirkó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirkó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mirkó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ticiána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ticiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ticiána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Arszák, Gunda, Kunigunda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!