Milyen névnap van március 5-én?

A magyar naptár szerint március 5-én Adorján, Adrián névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adria, Adrianna, Adriel, Adrienn, Geraszim, Oliva, Olivér, Olívia, Özséb, Teofil, Virgil, Virgília névnapja van.

A névnapok március 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Adorján, Adrián. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adria, Adrianna, Adriel, Adrienn, Geraszim, Oliva, Olivér, Olívia, Özséb, Teofil, Virgil, Virgília nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 5-én:

A március 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofil névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teofil, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olivér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olivér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olivér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adorján névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adorján, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adorján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrián, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adrián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adria névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adria nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adria, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrianna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adrianna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adriel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adriel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adriel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrienn névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrienn, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adrienn, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olívia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olívia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olívia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virgil névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virgil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Virgil, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virgília névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virgília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Virgília, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Geraszim, Oliva.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!