Milyen névnap van március 12-én?

A magyar naptár szerint március 12-én Gergely névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Domán, Edbert, Egbert, Engelhard, Gerő, Györe, György, Györk, Györke, Ince, Maximilián, Miksa, Misa, Szibill, Szibilla, Teofánia, Tifani névnapja van.

A névnapok március 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gergely. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Domán, Edbert, Egbert, Engelhard, Gerő, Györe, György, Györk, Györke, Ince, Maximilián, Miksa, Misa, Szibill, Szibilla, Teofánia, Tifani nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 12-én:

A március 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gergely névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gergely, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gergely, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerő névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerő, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domán, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Misa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Misa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Misa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofánia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofánia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teofánia, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tifani névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tifani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tifani, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maximilián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maximilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maximilián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miksa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miksa, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Miksa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szibill névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szibill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szibill, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szibilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szibilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szibilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Egbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 12-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Engelhard.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!