Milyen névnap van március 21-én?

A magyar naptár szerint március 21-én Benedek névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bánk, Bekő, Bence, Bende, Bene, Benediktusz, Benett, Gergely, Gerő, Hóvirág, Jáson, Jázon, Miklós, Napsugár, Nikol, Nikola, Nikolasz, Nikolett, Nikoletta, Tavasz, Tavaszka névnapja van.

A névnapok március 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Benedek. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bánk, Bekő, Bence, Bende, Bene, Benediktusz, Benett, Gergely, Gerő, Hóvirág, Jáson, Jázon, Miklós, Napsugár, Nikol, Nikola, Nikolasz, Nikolett, Nikoletta, Tavasz, Tavaszka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 21-én:

A március 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Gergely névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gergely, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gergely, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerő névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerő, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedek névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedek, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Benedek, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bánk névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bánk, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bánk, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bende névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bende nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bende, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bene névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bene nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bene, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benediktusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benediktusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benediktusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miklós névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miklós, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Miklós, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikolasz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikolasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikolasz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikol névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikol, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikolett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikolett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nikolett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikoletta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikoletta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikoletta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bence névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bence, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bence, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bekő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bekő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bekő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hóvirág névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hóvirág nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hóvirág, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Napsugár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Napsugár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Napsugár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikola névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikola, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Benett, Jáson, Jázon, Tavasz, Tavaszka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!