Milyen névnap van március 27-én?

A magyar naptár szerint március 27-én Hajnalka névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alap, Alpár, Archibald, Auguszta, Augusztina, Hajnal, János, Lida, Lígia, Marót, Nikodémia, Nikodémusz, Rupert, Ruperta névnapja van.

A névnapok március 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint március 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Hajnalka. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alap, Alpár, Archibald, Auguszta, Augusztina, Hajnal, János, Lida, Lígia, Marót, Nikodémia, Nikodémusz, Rupert, Ruperta nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek március 27-én:

A március 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnalka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnalka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hajnalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lida névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lida, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Auguszta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Auguszta, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Auguszta, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnal nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hajnal, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikodémusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikodémusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikodémusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rupert névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rupert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rupert, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alpár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alpár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alpár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Augusztina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Augusztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Augusztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lígia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lígia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lígia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marót, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikodémia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikodémia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikodémia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A március 27-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Alap, Archibald, Ruperta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Március hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van március 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod március hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a március 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!