Milyen névnap van január 10-én?

A magyar naptár szerint január 10-én Melánia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agád, Agapion, Agaton, Aldó, Bács, Bacsó, Melani, Viliam, Vilma, Vilmos névnapja van.

A névnapok január 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Melánia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agád, Agapion, Agaton, Aldó, Bács, Bacsó, Melani, Viliam, Vilma, Vilmos nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 10-én:

A január 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Viliam névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viliam nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viliam, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilmos névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilmos, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilmos, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilma névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilma, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bács névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bács nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bács, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bacsó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bacsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bacsó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melánia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melánia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agaton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agaton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agaton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aldó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aldó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aldó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melani névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Melani, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agapion névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agapion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agapion, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!