Milyen névnap van január 3-án?

A magyar naptár szerint január 3-án Genovéva, Benjámin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ben, Dzsenifer, Dzsenna, Dzsenni, Filadelfia, Gvendolin, Gyöngyvér, Hajnalka, Hermina, Kardos, Zsinett névnapja van.

A névnapok január 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Genovéva, Benjámin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ben, Dzsenifer, Dzsenna, Dzsenni, Filadelfia, Gvendolin, Gyöngyvér, Hajnalka, Hermina, Kardos, Zsinett nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 3-án:

A január 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Hermina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hermina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hermina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyvér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyvér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyöngyvér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnalka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnalka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hajnalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kardos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kardos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kardos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dzsenifer névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dzsenifer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dzsenifer, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benjámin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benjámin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Benjámin, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dzsenna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dzsenna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dzsenna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dzsenni névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dzsenni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dzsenni, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filadelfia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filadelfia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filadelfia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Genovéva, Ben, Gvendolin, Zsinett.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!