Milyen névnap van január 29-én?

A magyar naptár szerint január 29-én Adél névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adala, Adália, Adela, Adelaida, Adélia, Adelin, Eta, Etelka, Ferenc, Szaléz, Szalók, Valér, Valérián névnapja van.

A névnapok január 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Adél. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adala, Adália, Adela, Adelaida, Adélia, Adelin, Eta, Etelka, Ferenc, Szaléz, Szalók, Valér, Valérián nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 29-én:

A január 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etelka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etelka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Etelka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelaida névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelaida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelaida, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Valér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valérián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valérián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Valérián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szalók névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szalók nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szalók, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adél névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adél, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adala névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adala nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adala, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adela névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adela nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adela, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adélia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adélia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaléz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaléz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szaléz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!