Milyen névnap van január 18-án?

A magyar naptár szerint január 18-án Piroska névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aténa, Aténé, Athena, Atina, Beatrix, Fausztia, Fausztina, Gyöngy, Lizandra, Margit, Margita, Margitta, Margó, Özséb, Pál, Palmer, Pável, Pírea, Piri, Pirit, Piros, Pósa, Színes, Szinta, Trixi névnapja van.

A névnapok január 18-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 18-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Piroska. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aténa, Aténé, Athena, Atina, Beatrix, Fausztia, Fausztina, Gyöngy, Lizandra, Margit, Margita, Margitta, Margó, Özséb, Pál, Palmer, Pável, Pírea, Piri, Pirit, Piros, Pósa, Színes, Szinta, Trixi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 18-án:

A január 18-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palmer névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palmer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palmer, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margita névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margita, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margitta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margitta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténé névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténé, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Athena névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Athena nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Athena, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beatrix névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beatrix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beatrix, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trixi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trixi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trixi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fausztia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fausztia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fausztia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fausztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fausztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fausztina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngy névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngy nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyöngy, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lizandra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lizandra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lizandra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 18-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Piroska, Pírea, Piri, Pirit, Piros, Színes, Szinta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 18-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 18-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!