Milyen névnap van január 4-én?

A magyar naptár szerint január 4-én Titusz, Leona névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agamemnon, Aggeus, Amélia, Angéla, Angyal, Angyalka, Benáta, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Izabel, Izabell, Izabella, Rut névnapja van.

A névnapok január 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Titusz, Leona. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agamemnon, Aggeus, Amélia, Angéla, Angyal, Angyalka, Benáta, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Izabel, Izabell, Izabella, Rut nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 4-én:

A január 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Izabella névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izabella, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leona névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leona, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leona, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angéla névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angéla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Angéla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Titusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Titusz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Titusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aggeus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aggeus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aggeus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amélia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angyal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angyal nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Angyal, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angyalka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angyalka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Angyalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedikta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedikta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedikta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beneditta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beneditta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Beneditta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izabel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izabell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rut névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rut nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rut, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Agamemnon, Benáta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!