Milyen névnap van január 20-án?

A magyar naptár szerint január 20-án Fábián, Sebestyén névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Eutim, Fabia, Fabiána, Fabó, Özséb, Sebastian, Sebő, Sebők, Sedékiás, Szebasztian, Tímea névnapja van.

A névnapok január 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Fábián, Sebestyén. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Eutim, Fabia, Fabiána, Fabó, Özséb, Sebastian, Sebő, Sebők, Sedékiás, Szebasztian, Tímea nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 20-án:

A január 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebő névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebő, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tímea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tímea, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tímea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabiána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabiána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebők névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebők nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebők, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Fábián, Sebestyén, Eutim, Sebastian, Sedékiás, Szebasztian.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!