Milyen névnap van január 5-én?

A magyar naptár szerint január 5-én Simon névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amadil, Amáta, Árpád, Dalia, Dalton, Deli, Ében, Ede, Ellák, Emili, Emília, Emiliána, Gáspár, Gazsó, Simeon, Sion, Talamér, Táltos névnapja van.

A névnapok január 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Simon. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amadil, Amáta, Árpád, Dalia, Dalton, Deli, Ében, Ede, Ellák, Emili, Emília, Emiliána, Gáspár, Gazsó, Simeon, Sion, Talamér, Táltos nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 5-én:

A január 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Simeon névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simeon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Simeon, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Simon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ében névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ében nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ében, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ede névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ede, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ede, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sion névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sion, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emiliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emiliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emiliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gáspár névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gáspár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gáspár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gazsó névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gazsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gazsó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Árpád névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Árpád, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Árpád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadil névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadil, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ellák névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ellák, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ellák, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emili névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emili nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emili, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emília, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emília, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dalia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalton névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dalton, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deli névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deli nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deli, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Talamér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Talamér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Talamér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Táltos.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!