Milyen névnap van január 24-én?

A magyar naptár szerint január 24-én Timót névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Balár, Bános, Bertram, Erik, Erika, Ferenc, Metella, Milenka, Oxána, Surány, Surd, Szaléz, Szalók, Szénia, Taddeus, Tádé, Timóteus, Timóteusz, Vera, Veron, Verona, Veronika, Veronka, Xénia névnapja van.

A névnapok január 24-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 24-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Timót. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Balár, Bános, Bertram, Erik, Erika, Ferenc, Metella, Milenka, Oxána, Surány, Surd, Szaléz, Szalók, Szénia, Taddeus, Tádé, Timóteus, Timóteusz, Vera, Veron, Verona, Veronika, Veronka, Xénia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 24-én:

A január 24-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veron névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veron, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verona, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Veronika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veronka, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timót névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timót, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Timót, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Metella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Metella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Metella, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timóteus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timóteus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Timóteus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timóteusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timóteusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Timóteusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szalók névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szalók nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szalók, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Taddeus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Taddeus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Taddeus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tádé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tádé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tádé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vera névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vera nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vera, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bános névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bános, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bertram névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bertram nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bertram, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milenka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milenka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milenka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oxána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oxána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oxána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Surány névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Surány nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Surány, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Surd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Surd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Surd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaléz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaléz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szaléz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szénia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szénia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Xénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Xénia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Xénia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 24-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Balár.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 24-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 24-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!