Milyen névnap van január 28-án?

A magyar naptár szerint január 28-án Károly, Karola névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aglent, Ágnes, Agnéta, Amadé, Amadea, Amadeusz, Amadó, Amál, Amália, Amelinda, Amilla, Apol, Apolka, Apollónia, Efraim, Grétea, Gyula, Inez, Manassé, Manfréd, Manfréda, Margit, Margita, Margitta, Margó, Péter, Pető, Tamás, Thomasz névnapja van.

A névnapok január 28-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 28-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Károly, Karola. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aglent, Ágnes, Agnéta, Amadé, Amadea, Amadeusz, Amadó, Amál, Amália, Amelinda, Amilla, Apol, Apolka, Apollónia, Efraim, Grétea, Gyula, Inez, Manassé, Manfréd, Manfréda, Margit, Margita, Margitta, Margó, Péter, Pető, Tamás, Thomasz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 28-án:

A január 28-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amál névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amál nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amália névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amália, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Amália, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aglent névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aglent nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aglent, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ágnes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ágnes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ágnes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agnéta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agnéta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agnéta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyula névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyula, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyula, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margita névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margita, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margitta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margitta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Károly névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Károly, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Károly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karola névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apol névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apol, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apolka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apolka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apolka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apollónia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Apollónia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Efraim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Efraim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Efraim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadeusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadeusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadeusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amelinda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amelinda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Inez névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Inez, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Inez, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Grétea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Grétea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Grétea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 28-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Manassé, Manfréd, Manfréda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 28-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 28-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!