Milyen névnap van január 7-én?

A magyar naptár szerint január 7-én Attila, Ramóna névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Artúr, Atilla, Bálint, Ellina, Etele, Lucián, Luciána, Melani, Melánia, Nikétás, Rajmond, Rajmund, Sziglind, Valentin névnapja van.

A névnapok január 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Attila, Ramóna. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Artúr, Atilla, Bálint, Ellina, Etele, Lucián, Luciána, Melani, Melánia, Nikétás, Rajmond, Rajmund, Sziglind, Valentin nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 7-én:

A január 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Artúr névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Artúr, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Artúr, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valentin névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valentin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Valentin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bálint névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bálint, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bálint, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etele névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etele, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmond névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmond nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rajmond, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmund névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmund, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rajmund, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Attila névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Attila, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Attila, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melani névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Melani, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melánia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melánia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ramóna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ramóna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ramóna, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ellina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ellina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ellina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lucián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lucián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lucián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Luciána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Luciána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Luciána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Atilla, Nikétás, Sziglind.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!